Jordi López: “Si ara m’haig de preocupar pel meu futur, tenim un problema”

El Terrassa FC es juga aquest diumenge més que tres punts davant la visita de l’AE Prat, un rival directe ara per ara en la lluita per la permanència a la Segona RFEF. Instal·lat per primer cop en places de descens directe després de perdre contra el CD Numancia, el conjunt de Jordi López està obligat a guanyar per no complicar-més el seu futur. Sobretot a Ca n’Anglada, on no aconsegueix el triomf des de fa tres mesos.

Tot i tenir públicament la confiança del consell d’administració, està clar que una derrota contra els potablava podria condicionar el futur del tècnic terrassista. Jordi López, però, no està preocupat i creu que hi ha altres prioritats.

El Terrassa rebrà un Prat a l’alça, que ja va guanyar a la primera volta (2-1), i, a més, amb quatre baixes segures. No podran jugar, en donar positiu per Covid-19 en els testos realitzats aquest divendres, el central Víctor Morales i el lateral Marc Vicente. Sanku ha de complir un partit de sanció per acumulació de targetes i Diego Garzón, amb molèsties, està descartat. El seu lloc al lateral dret el cobrirà Bruno. Joel Priego ja s’entrena amb normalitat, però serà dubte fins a última hora.

Tot i la mala ratxa, la plantilla del Terrassa confia en revertir la situació. Manuel Martínez Campillos, del col·legi balear, serà l’encarregat de dirigir aquest partit, que començarà a les 17.00h i que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.

Diego Garzón

Diego Garzón està pràcticament descartat per rebre el Prat

Joel Priego

Joel Priego ja s’entrena amb el grup i podria entrar en la convocatòria