Jordi Martín: “No era un bon moment per entrar en una confrontació electoral pel bé del CN Terrassa”

El CN Terrassa gaudeix d’una bona salut financera. És la conclusió de l’actual junta directiva, en la roda de premsa convocada per aquest dimecres, en la qual ha fet un balanç dels cinc anys de gestió i ha exposat els motius pels quals ha decidit no presentar-se a la reelecció després de setmanes de silenci. La pandèmia ha desgastat física i emocionalment els actuals gestors.

Així doncs Joan Herrera podria ser proclamat en els propers dies nou president del CN Terrassa, si aquest dijous a les vuit del vespre la junta electoral valida les signatures necessàries i el proclama candidat. Jordi Martín, que ha assenyalat que hi haurà un traspàs transparent, ha tingut paraules per al seu successor.

Martín ha assenyalat que aquests cinc anys han estat marcats pel progrés patrimonial, amb el manteniment i les inversions realitzades al club; esportiu, amb el salt qualitatiu de les seccions, especialment dels dos equips de waterpolo, que probablement competiran a Europa la temporada vinent; i també econòmic, amb la reducció continuada del deute i amb una tresoreria que, a 28 de febrer, tanca amb un saldo positiu de 102 mil euros. Aquesta xifra augmentarà a l’abril amb les ajudes que han de rebre de les administracions.

A més, no hi ha deute ni amb Seguretat Social ni Hisenda i tots els treballadors estan al corrent de pagament. Martín ha lamentat, però, no haver pogut millorar les seves condicions de treball, traslladant les oficines a l’edifici principal. A nivell social, per primer cop en dotze mesos, el club tindrà un saldo positiu entre altes i baixes, tot i que la pandèmia ha fet perdre un 30% dels socis, deixant la xifra actual en uns 12 mil.

La junta directiva encapçalada per Jordi Martín ha fet aquest migdia un balanç dels cinc anys de gestió al club