Jordi Nin exposa les seves fotografies que troben missatges ocults a les parets de les ciutats

Pell mutant és el títol de l’exposició fotogràfica de Jordi Nin que es pot veure a la Delegació del Vallès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya a Terrassa.

L’artista busca espais urbans amb missatges superposats i ocults a les parets. Com una mena d’arqueologia moderna que troba escrits abandonats. Fora de context es transformen en una dimensió visual, provocant una lectura estètica d’aquest univers.

Jordi Nin és un artista multidisciplinari que ha treballat en creacions fotogràfiques i audiovisuals i que s’ha format a les universitat de Belles Arts de Barcelona i Venècia. És un dels pioners en les intervencions urbanes amb il·luminacions i projeccions de gran format sobre edificis emblemàtics, com catedrals i esglésies. Paral·lelament, treballa com a guionista i realitzador cinematogràfic en documentals coproduïts amb RTVE i TV3.

Pell mutant es va poder veure ara fa un any al Col·legi d’Arquitectura Tècnica i ara hi ha una segona oportunitat en aquesta altra entitat del Vapor Universitari. Hi ha temps fins al 20 de març.