Jordi Palet, Max a Millor Espectacle per a Públic Infantil, Juvenil o Familiar per “Sabates noves”

El director, Jordi Palet, nascut a Ullastrell i resident a Terrassa, ha aconseguit un dels 23 Premis Max de les Arts Escèniques, concretament el de Millor Espectacle per a Públic Infantil, Juvenil o Familiar per l’obra “Sabates noves” en una gala que s’ha celebrat al Teatro Cervantes de Málaga.

Un espectacle que ha creat i dirigit conjuntament amb el valencià Tian Gombau. Es tracta d’una proposta molt senzilla de teatre d’objectes dirigida a un públic infantil, d’entre  2 i 6 anys.

Palet signa la dramatúrgia, que explica la història d’un nen que, content d’estrenar sabates, decideix anar al riu a menjar-se un pastisset. Pel camí es trobarà amb un seguit d’entrebancs que haurà de superar, com en tot viatge iniciàtic.

Palet té una llarga trajectòria diverses companyies teatrals com Farrés Brothers i Cia, Teatre al detall, Cia. La Bleda, Engruna Teatre, etc

El Max no és el primer guardó de “Sabates noves”, l’obra ha estat premiada com a Millor espectacle de petit format a FETEN 2019 i com a Millor escenografia a la Fira de Titelles de Lleida 2019.