Jordi Turull comença a treballar a Badia Advocats enmig d’una gran expectació

L’endemà que l’exconseller Josep Rull comencés a treballar a Terrassa en aplicació de l’article 100,2 del reglament penitenciari, aquest dimarts ha estat el torn de Jordi Turull. L’exconseller de Presidència treballarà al bufet Badia Advocats i ho farà com a especialista en dret públic.

En el seu primer dia Turull ha arribat a Plaça Vella acompanyat de la seva dona, Blanca Bragulat, a un quart i mig de deu i ho ha fet a peu per la Font Vella. Allà l’esperaven unes 200 persones que li han donat una càlida benvinguda. Entre ells, Albert Batet i Eduard Pujol, president i portaveu del grup parlamentari de Junts per Catalunya, i Meritxell Lluís, parella de Josep Rull. També s’ha desplaçat fins a Terrassa un grup de persones de Parets del Vallès, d’on és Jordi Turull.

L’exconseller treballarà a Badia Advocats vuit hores al dia, de dilluns a divendres de 9 del matí a 6 de la tarda amb una hora al migdia per dinar. Tant ell com Josep Rull tenen dotze hores de permís diari en dia laborable entre que surten de Lledoners i tornen a entrar a la presó.