Jornada de concerts gratuïts per celebrar el Record Store Day a Terrassa

Terrassa ha celebrat, per primera vegada, el Record Store Day, el dia dedicat a les botigues de discos independents d’arreu del món.
Des de l’Associació Egara Rocks, juntament amb la botiga de discos de Terrassa Hdscollectors, i en col·laboració amb Record Store Day Spain, s’ha organitzat una jornada de concerts gratuïts al Parc dels Catalans.

L’origen d’aquesta celebració, provinent dels Estats Units, rau en la reivindicació del paper dels discos com a agent cultural. A Catalunya es va començar a celebrar l’any 2011 a Granollers, però no ha estat fins ara que Terrassa ha decidit unir-se a la festa per a les poques botigues que queden.

Per l’escenari han passat principalment bandes de música de Terrassa o municipis propers i l’acollida de la ciutat ha estat positiva, amb més d’un centenar de persones que no s’han volgut perdre la festa.

Com no podia ser d’altra manera, la jornada ha comptat amb una parada de discos per adquirir les novetats musicals exclusives i de tirada limitada que es llencen aquest dia.