Jornada de portes obertes a la nova Casa de l’Esport

L’Ajuntament ha organitzat aquest passat dissabte una jornada de portes obertes a la nova Casa de l’Esport a l’edifici que va albergar l’antiga casa consistorial, un cop han finalitzat les obres de rehabilitació.

El nou equipament acollirà el servei municipal d’Esports i el Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa (CEVOT). En els propers dies es farà el trasllat de tot el personal i es preveu que durant la setmana del 27 de març ja estiguin operatius.

Els ciutadans que han visitar l’equipament han pogut veure en primera persona les principals actuacions a l’immoble, les quals s’jhan centrat en l’accessibilitat, amb la instal·lació d’un ascensor, l’eficiència energètica i una remunta per guanyar alçada amb una tercera planta.

La planta baixa estarà més endavant dedicada a l’hoquei herba, amb un espai expositiu que gestionarà Hockey per Terrassa. Les obres han anat a càrrec de l’empresa Construcciones y Servicios Faus i han costat 857.000 euros, finançats en la pràctica totalitat gràcies als fons Next Generation i a la Diputació.