Jornada de promoció del futbol femení a Can Parellada

El camp municipal de Can Parellada s’ha convertit aquest dimarts –1r de maig- en l’escenari de la Jornada de Futbol Femení, un dia dedicat exclusivament a les nenes i noies d’entre 6 i 14 anys que practiquen aquest esport o bé s’hi volen iniciar. Terrassa ha estat una de les 15 seus repartides per tot Catalunya escollides per la Federació i, malgrat el mal temps, al voltant d’un centenar de participants no s’han volgut perdre aquesta iniciativa.

Amb la paraula #orgullosa com a lema transversal, la 6a jornada de promoció del futbol femení ha arrencat a dos quarts de 10h del matí. Les participants s’han dividit en diversos grups en funció de la seva categoria i nivell, i han gaudit de l’oportunitat d’aprendre o de millorar les seves tècniques amb la pilota a través de diferents activitats. A la sessió matinal també hi ha assistit la jugadora terrassenca del FC Barcelona, Vicky Losada, qui s’ha fotografiat i ha firmat autògrafs a totes les assistents abans de que aquestes rebessin un diploma acreditatiu de la jornada esportiva.

Catalunya és la Comunitat Autònoma amb més fitxes de futbolistes federades, superant les 10.000 jugadores i, des de ja fa sis anys, amb una clara línia de creixement.