Jornada de treball dels Mossos d’Esquadra i les policies locals del Vallès Occidental

Ahir dimarts a Cerdanyola del Vallès es va fer una jornada de treball amb tots els caps de les policies locals del Vallès i els comandaments de Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Nord. L’objectiu era consolidar les bases de cooperació entre els cossos de seguretat, per millorar l’eficiència en la lluita de la delinqüència, en especial els robatoris de domicilis.

Durant la trobada hi van intervenir l’alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Cordón; el comissari cap de la RPMN, Sergi Pla; la comissària sotscap de la RPMN, Alícia Moriana; el nou cap de l’Àrea d’Investigació Criminal de la RPMN, l’Inspector Josep Antoni López Garzón i el cap de la Unitat de Policia Administrativa, el sotsinspector Francesc Marsol. Tots ells van presentar-se i explicar les seves intencions per a millorar l’eficiència policial.

Els temes que més es van discutir van ser la fluïdesa de la informació entre els cossos policials, els robatoris a domicilis, les tècniques que actualment fan servir els lladres i l’establiment de ponts per futures col·laboracions.

Està previst que aquestes jornades es facin a la resta de municipis de la Regió Policial Metropolitana Nord.