Jornada emotiva a l’Estadi Olímpic en homenatge a Anty García

Diumenge al matí es va viure una jornada molt especial a l’Estadi Olímpic. Es va celebrar un triangular en homenatge d’Anty García, exjugador i entrenador de futbol afectat per ELA, l’Esclerosi Lateral Amiotròfica, des de fa quatre anys. Al triangular hi van participar els veterans de l’Espanyol, els del Terrassa FC i un equip format per amics d’Anty García, format per excompanys de l’homenatjat, entre ells l’egarenc Miquel Olmo, que s’ha encarregat personalment d’organitzar aquesta jornada.

Durant el matí es podia fer una donació per tal d’ajudar a la divulgació, difusió i investigació d’aquesta malaltia neuromuscular, que poc a poc ha anat deteriorant l’estat físic d’Anty García. Qui feia una aportació de més de 10 euros, rebia com a obsequi un llibre escrit pel mateix protagonista.

Anty García va deixar el futbol en actiu als 27 anys, però se’l recordarà per formar part d’aquell exitós juvenil del FC Barcelona, entrenat per Carles Reixach, que va conquerir la Copa del Rei. Com a companys va tenir, entre d’altres, a Guillermo Amor o el ja desaparegut Tito Vilanova. A dia d’avui continua exercint d’entrenador en categories formatives.

L’Espanyol es va adjudicar aquest triangular, on el de menys era el resultat, sinó estar al costat d’un lluitador que renega a deixar la seva gran passió, el futbol.