Jornada emotiva en un dels últims partits de Xavi Pérez com a tècnic del primer equip

L’últim partit de la fase regular a l’Àrea Olímpica no ha estat un qualsevol. L’afició que acompanya cada setmana el sènior femení no s’ho ha volgut perdre. I més després d’una setmana convulsa amb la notícia que Xavi Pérez no seguiria al capdavant de l’equip. Una jornada amb imatges ben significatives.

Una d’elles veure el president del CN Terrassa, Joan Herrera, pràcticament sol a la llotja. La junta directiva està dividida. Alguns dels seus integrants no els han agradat les darreres decisions i han preferit veure el partit asseguts amb els aficionats. Una altra imatge. La de Jordi Millán seguint l’evolució del matx amb altres components de l’organigrama tècnic de la secció. Està cridat a ser el substitut de Pérez, tot i que no hi ha consens.

Joan Herrera, conversant a la llotja de l’Àrea Olímpica

Jordi Millán, que sona com a substitut de Xavi Pérez, ha seguit el partit contra el Catalunya

Final emotiu

Minuts abans d’acabar el partit contra el CN Catalunya comencen a aflorar els sentiments entre les jugadores. La capitana Sandra Domene, en ser substituïda, no ha pogut reprimir les llàgrimes amb el tècnic egarenc. Al mateix temps, el president de l’entitat ha preferit marxar per estalviar-se algun retret.

Acaba el partit i l’afició aplaudeix i crida el nom de Xavi Pérez. Sentida abraçada amb les jugadores i, sobretot, amb el seu segon les darreres temporades, Eduard Vera, que tampoc seguirà a la banqueta. Tot seguit el videowall de la piscina ha projectat imatges del tècnic, que ho ha seguit acompanyat del seu fill Marc.

Xavi Pérez i Eduard Vera es fonen en una abraçada en acabar el partit

Xavi Pérez, acompanyat del seu fill i del seu germà i delegat, Jordi Pérez, seguint el videowall

Era un homenatge de les jugadores cap a la persona que ha fet créixer el waterpolo femení egarenc fins el punt de posar-lo entre els millors d’Europa. Elles mateixes ho han volgut recordar amb un obsequi que evidencia aquesta evolució.

Xavi Pérez parlant amb les seves jugadores. Algunes d’elles no han pogut contenir les llàgrimes

Queden però, almenys, dos partits contra el CN Sant Andreu. I això ho ha volgut recordar l’entrenador terrassenc a les jugadores. Algunes d’elles, les més joves i també les més veteranes, no han pogut contenir l’emoció. S’acaba una etapa brillant de Pérez, amb la incertesa del projecte que hi haurà més endavant.