Jornada en suport a l’Èrik, el jove terrassenc encausat pel 18O

La plaça del Rector Homs, a l’Antic Poble de Sant Pere, ha acollit aquest dissabte una jornada de solidaritat amb l’Èrik, el jove terrassenc encausat per presumptes desordres públics durant la vaga del 18 d’octubre. A l’espera de la data del judici, la plataforma Èrik Absolució i Solidaritat Antirepressiva de Terrassa han organitzat una sèrie d’activitats amb dos objectius clars. Per una banda, recaptar diners per ajudar l’Èrik i la resta d’encausats postsentència del procés. De l’altra, evitar que aquests casos, amb menys ressò mediàtic que els dels polítics, caiguin en l’oblit.

La jornada ha arrencat a les 11h i tenia com a acte principal una taula rodona a les 12h. Hi han intervingut tant l’Èrik com el Mario, encausat i veí de Cerdanyola del Vallès. També n’han pres part una representant de la plataforma de suport a l’Andrea, encausada sabadellenca, així com membres de Solidaritat Antirepressiva de Terrassa i Mares i Àvies per la República. Entre el públic, diversos regidors d’Esquerra Republicana, inclòs el primer tinent d’alcade Isaac Albert.

La jornada ha continuat durant la tarda amb un to més festiu: després d’un dinar popular, graffitis i concerts en directe amb Les Buch, The Re-fugees i Markus FM.