Mou Te

Jornada esportiva matinal amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física

L’Ajuntament de Terrassa i el Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa organitzen una jornada esportiva matinal el pròxim divendres 5 d’abril. Serà a l’Estadi Municipal d’Hoquei Martí Colomer entre les 9.30h i les 12.30h.

Hi haurà dos escenaris. El programa inclou classes de zumba, body combat, txikung i gimnàstica. Totes estaran dirigides per especialistes del Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa, el Club Natació Terrassa i l’entitat Alquímia Interna.

Amb aquesta proposta, la ciutat s’adhereix a la campanya ‘Mou-te, i viu feliç’. Aquesta iniciativa està promoguda per la Secretaria General d’Esport i Activitat Física i l’Agència de Salut Pública de Catalunya per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física (6 d’abril).

La jornada té com a objectiu promoure la salut i el benestar individual a través de l’esport. D’aquesta manera vol fomentar hàbits saludables, reduir el sedentarisme i promoure l’activitat física de cara a la conservació de la salut integral de les persones.

Hi participarà alumnat de quart d’ESO de diversos instituts de Terrassa i persones usuàries del programa d’activitat física saludable ‘Mou-te’, tot i que l’activitat és oberta a tota la ciutadania. Les inscripcions, gratuïtes, poden fer-se des de l’espai web del programa ‘Mou-te’.