Jornada Mossos Seguretat Futbol 3

Jornada formativa de seguretat amb els clubs de Segona i Tercera RFEF

Els Mossos d’Esquadra i la Federació Catalana de Futbol han mantingut aquest dimecres una jornada formativa amb representants i responsables de seguretat dels clubs catalans de la Segona i la Tercera RFEF, categories en les quals competeixen el Terrassa FC i el CP San Cristóbal.

La trobada, celebrada a l’Auditori del Complex Central de Mossos d’Esquadra a Sabadell, ha estat conduïda i dirigida pel coordinador general de seguretat en esdeveniments esportius del cos de Mossos d’Esquadra, l’intendent Josep Saumell, i el secretari general de l’FCF, Oriol Camacho, i ha aplegat els comandaments policials de cadascun dels àmbits territorials dels equips.

Durant la jornada s’han abordat aspectes sobre les mesures de seguretat i obligacions normatives que han de disposar els equips que competeixen a aquestes dues categories. Entre d’altres, s’han tractat qüestions al voltant de la reglamentació, la normativa esportiva o temes federatius.

A més, també s’ha detallat als membres dels clubs el protocol de col·laboració estreta existent entre els Mossos i l’FCF, en el marc de la campanya #JoJugoNet, per eradicar els comportaments violents que es produeixen als camps de futbol i pavellons. La normativa de seguretat privada en les instal·lacions esportives, durant la celebració de partits, ha completat l’ordre del dia previst.

Jornada Mossos Seguretat Futbol 3 Jornada Mossos Seguretat Futbol 2