Jornada negra amb tres derrotes dels equips terrassencs

El Júnior ha acabat amb la ratxa immaculada del Club Egara a la Lliga Iberdrola. Les terrassenques han perdut el seu primer partit al Lluís Serrahima després d’aconseguir tres victòries en tres jornades.

El partit ha estat igualat, sobretot al primer temps, que ha acabat sense gols però amb diverses ocasions per als dos equips. A l’inici del segon, el Júnior ha aprofitat la superioritat numèrica per avançar-se al marcador amb un gol de Júlia Strappato. Tot seguit, una altra terrassenca, Georgina Oliva, ampliava l’avntatge amb un penal stroke. Les ratllades han aconseguit escurçar la diferència amb un gol de Berta Muñoz. En comptes d’arribar l’empat, però, ha arribat el tercer del Júnior, amb un espectacular llençament de Berta Serrahima que entra per l’escaire de la porteria egarenca, i feia el 3 a 1 definitiu.

Amb aquesta derrota del Club Egara el Polo es queda com a líder en solitari amb dotze punts.

A Les Pedritxes el CD Terrassa també ha perdut per 1 a 3. Ho ha fet contra el RS Tenis i segueix sense sumar cap punt i comptant els partits amb derrotes. Tot i jugar prou bé durant la primera meitat, l’equip de Carles Ullés ha vist com el Tenis sentenciava el partit al tercer quart. Les càntebres han aprofitat dos penals córner i, ja en l’últim període feien un 0 a 3 gairebé impossible d’aixecar. Només un gol final de Mónica López ha maquillat, una mica, el resultat. El tècnic del CD Terrassa demana paciència tot i aquest mal inici de temporada.

L’Atlètic ha completat la jornada negra terrassenca amb una derrota al camp del Sanse Complutense per 1 a 0.