Jornada sobre els beneficis d’invertir en produccions audiovisuals al PAC

L’Ajuntament de Terrassa vol seguir fomentant el sector audiovisual com un dels sectors en els que la ciutat fonamenta la seva estratègia competitiva territorial. És per això que posa en marxa el Pla d’Impuls i dinamització de l’Audiovisual a Terrassa.

Aquest projecte està format per diverses actuacions per retenir i atraure el talent vinculat a l’audiovisual, establir aliances estratègiques i afavorir la col·laboració de les empreses del sector audiovisual, així com potenciar-ne el creixement i atraure’n d’altres que identifiquin un valor afegit a la ciutat, a més de posar en valor les capacitats del sector de l’audiovisual de Terrassa com a generador d’ocupació i autoocupació.

La primera de les activitats previstes és el cicle «Projectem l’Audiovisual», un programa de formacions i sessions de treball encaminades a sensibilitzar i formar a les persones emprenedores i empresàries del sector de l’audiovisual.

Començarà amb la jornada «Els beneficis d’invertir en produccions audiovisuals» el proper dimecres 9 de febrer a les 10.30 h al Parc Audiovisual de Catalunya. La xerrada analitzarà els aspectes jurídics, fiscals i de negoci que es plantegen en les inversions en produccions audiovisuals, tant si es realitzen a través d’Agrupacions d’Interès Econòmic (AIEs) com a través d’altres figures igualment previstes per la normativa tributària. Les inscripcions es poden realitzar a través d’aquest enllaç.