Jornades de portes obertes a les escoles presencials i telemàtiques

D’aquí a un mes comença el període de preinscripció per a les etapes d’infantil i secundària obligatòria. Les escoles i instituts han hagut d’adaptar aquest any les jornades de portes obertes. Poden triar si fer-les de manera presencial, virtual, o de les dues maneres.

Aquelles famílies que vulguin visitar els centres ‘in situ’, ho poden fer demanat cita prèvia i en grups reduïts de deu persones. La novetat aquest any és que les escoles i instituts posen a disposició uns vídeos explicatius de com és el centre i quin és el seu projecte educatiu. Es poden trobar al seu lloc web o al portal terrassa.cat/portesobertes, on queden centralitzats i es poden buscar per zones. L’avantatge d’aquest sistema és que és una manera fàcil, ràpida i còmode de conèixer més d’un centre en poc temps.

Per fer aquests vídeos les escoles han rebut la formació i el suport de l’Ajuntament de Terrassa. Hi han participat 69 dels 71 centres públics i concertats. Les visites han començat ja i s’allargaran fins ben entrat el mes de març.