José Juan Rodríguez, nou director de l’ONCE a Terrassa

José Juan Rodríguez és el nou director de l’ONCE a Terrassa. Rodríguez que ha pres possessió aquest dilluns a la tarda, substitueix  Gemma que passa a dirigir l’ONCE a Molins de Rei.

El nou director  té 45 anys i és llicenciat en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va iniciar la seva trajectòria laboral a l’organització el 2002 com a agent venedor. El 2015 va substituir de forma interina al director de l’agència de Terrassa. El 2016 va ser director de l’agència de Molins de Rei durant set mesos. Des de novembre de 2016 fins ara ha estat Cap del departament de Joc de la Delegació Territorial de l’ONCE a Catalunya.

L’agència de l’ONCE a Terrassa presta serveis a 520 afiliats i afiliades i compta amb 125 agents venedors dels diferents productes de joc responsable Les poblacions que depenen de l’agència són Terrassa, Rubí, Sant Cugat i Olesa de Montserrat.

L’acte ha comptat amb la participació de Mónica Polo, regidora de Salut i Serveis Socials. També hi han assistit Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya,  i David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya.