José Ortega i Adri Lledó renoven pel Terrassa FC

José Ortega i Adri Lledó han arribat a un acord per renovar un any més el seu contracte amb el Terrassa FC. El porter i capità terrassita de 29 anys encadenarà així la seva sisena temporada seguida al primer equip, sumant un total de dotze campanyes entre la seva primera etapa i el seu pas pel futbol base. La renovació d’Ortega, pilar indiscutible en l’onze titular els últims anys, era una prioritat per a la direcció esportiva del Terrassa.

Serà la tercera renovació, després de les de Josu i el migcampista Adri Lledó. Aquest últim, que va arribar ja començada la temporada passada procedent de l’Andorra, també ha lligat la seva continuïtat fins el 30 de juny del 2022. S’espera que al llarg d’aquesta setmana es concretin la gran majoria de renovacions, entre les preferències, les d’Àlex Fernández, Lucas Viña, Salva o Castillo, entre d’altres.

A aquestes tres renovacions s’ha d’afegir, per a la temporada 2021-2022, els fitxatges del defensa Ramon Marimon, el migcampista Víctor Morales i el davanter Carlos Martínez.

Adri Lledó també ha renovat pel conjunt que dirigirà Jordi López