José Sacristán i teatre familiar, aquest cap de setmana als teatres municipals

Després d’haver-se hagut d’ajornar dues vegades, aquest dissabte 1 de maig a les 20h al Teatre Principal arriba per fi, i amb totes les entrades exhaurides, Señora de rojo sobre fondo gris, el monòleg de Miguel Delibes interpretat pel gran José Sacristán.

L’obra és el relat d’una història d’amor en un camí desenfrenat cap a la mort, en aquella Espanya amb trets inequívocs dels anys 70, que ens parla de la felicitat i de la seva pèrdua.

Cent anys després del naixement de Miguel Delibes, José Sacristán ofereix una interpretació commovedora text on l’escriptor va retratar la dona de la seva vida. A través de Sacristán es reviu un amor que s’omple de dramatisme quan apareix l’enfermetat. Una mirada contundent sobre la pèrdua de la parella després de molts anys de convivència. En paraules de l’actor: “Volver a Miguel Delibes es no dejar de aprender a mirar”.

D’altra banda, el diumenge 2 de maig a les 17h al Teatre Alegria, les famílies podran gaudir de Hai, la pescadora de somnis, de Cia. Giramàgic, un conte indígena de gran poètica visual creat a partir de materials reciclats i amb música original.

Un cargol de mar emet la música de l’oceà en un vaixell de cartró. Així s’inicia la seva aventura poètica per l’oceà de la imaginació i convida al públic a submergir-se en aquest viatge oníric de màgia, titelles i moviment. En companyia de la protagonista en el seu somni per la llibertat.