Josep Linares i Manel Malo guanyen el 41è Ral·li de Motos Històriques del MATHC

Diumenge es va celebrar la 41a edició del Ral•li de Motos Històriques que organitza Motor Atlètic Terrassa Hockey Club. Un total de 89 pilots van prendre la sortida a aquesta cita anual, que va recórrer un total de 75 quilòmetres per diferents municipis que envolten el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

Les primeres motos van sortir puntualment a les nou del matí des de Can Salas en direcció a Navarcles. El temps va acompanyar per poder contemplar aquestes autèntiques peces de museu, que competien en una prova de regularitat al llarg de 34 quilòmetres de tram cronometrat.

A l’arribada a Navarcles els inscrits van gaudir del tradicional esmorzar català, per prendre després la tornada per Monistrol de Calders i Mura fins arribar a Matadepera, punt final del recorregut i del lliurament dels premis. El guanyador absolut en categoria Preguerra va ser per a Josep Linares, amb una Auto Moto A16 de 1929, mentre que la victòria en categoria Postguerra va correspondre a Manel Malo, amb una Vespa 150 S de 1964.

La resta de guardons van ser per a Josep Maria Piera, que amb una Harley Davidson de 1920 va ser el participant amb la moto més antiga; Alfons Floriach, amb una Magnat Debon NM500 de 1930, va rebre el premi a la restauració en categoria Preguerra, i Carlos Reboll, amb una Triumph T100 de 1948, en la categoria clàssiques. Finalment Teresa Comella, amb una Ossa 160 de 1964, va rebre el guardó a la participant femenina millor classificada.