Josep Maria Biosca, reelegit president de l’Atlètic Terrassa

Josep Maria Biosca ha estat reelegit president de l’Atlètic Terrassa, segons ha fet oficial el club de Can Salas. Després de complir amb tot el procés electoral que s’ha celebrat durant aquest mes de juny, la Junta Electoral reunida aquest dijous ha proclamat guanyadora la candidatura presentada per Biosca en no presentar-se’n cap altra.

Biosca va accedir a la presidència l’any 2006 i en els propers quatre anys afrontarà el seu cinquè mandat i últim, segons detalla el comunicat de l’Atlètic. El president reelegit compta amb una junta continuista i renovada alhora per afrontar un dels grans reptes, la celebració del 75è aniversari de la fundació del club l’any 2027.

Retorn de Sam Cortés

Pel que fa a l’actualitat del primer equip masculí, Sam Cortés s’ha convertit en el segon reforç per al conjunt de Roger Pallarols de cara a la propera temporada. Cortés torna al club on s’ha format com a jugador, després de la seva etapa al Júnior FC, i es converteix en la segona cara nova després de l’internacional argentí Fede Monja.

 

[Font imatges: Atlètic Terrassa HC]