Josep Rull demana a la ciutadania que vagi a votar diumenge amb normalitat i sense por

Missatge de tranquil•litat del conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull en l’últim dia de campanya abans del referèndum de diumenge. Repartint paperetes i clavells blancs símbol d’esperança, de democràcia i de llibertat, Rull demana a la ciutadania que vagi a votar amb normalitat i sense por.

Davant de qualsevol problema, diu Rull, el govern de la Generalitat oferirà alternatives. Així, pel que fa a les notificacions per constituir les meses electorals, Rull afirma que n’hi ha que han arribat i n’hi que no.

El conseller ha explicat que els forts pacten i els dèbils imposen. Així, diu, el Regne Unit va pactar amb Escòcia mentre que l’Estat espanyol persegueix les urnes amb el codi penal perquè no té res a oferir a Catalunya més enllà de la por, de la repressió i les amenaces. Per això, conclou Rull, la llibertat la guanyarà el poble abocant-se a les urnes.

El conseller també ha dit que el seny no és sinònim de resignació ni de rendició i que aquesta onada de llibertat i d’esperança no la pot aturar cap Estat.