Josep Rull i Joan Amèric participen dels Cants per la Llibertat més multitudinaris dels darrers mesos

Més de 200 persones s’han aplegat aquest dissabte al Raval de Montserrat amb motiu dels Cants per la Llibertat que han celebrat el retorn de Josep Rull. La presència de l’exconseller egarenc ha estat la sorpresa d’una cantada que ja havia de ser especial per la participació del cantautor d’Alzira Joan Amèric. Just l’endemà d’haver aconseguit de nou el tercer grau, Rull ha volgut acudir a la cita per agrair en persona el suport i la constància dels cantaires. L’acompanyaven Meritxell Lluís i també el conseller d’Interior Miquel Sàmper.

Per la seva banda, Joan Amèric ha interpretat algunes de les seves cançons, començant per “Perquè soc poble”. D’aquesta manera complia amb un compromís que va adquirir a l’acceptar la invitació rebuda quan va visitar Terrassa en el concert del 25è aniversari de l’Associació d’Amics del Centre Parroquial Santa Creu amb Maria del Mar Bonet. Amèric havia tornat a Terrassa el passat mes de desembre per oferir una altra actuació al Teatre Principal. Llavors va ser impossible quadrar agendes, un deute que ara ja ha complert.

Excepte algunes edicions telemàtiques per l’obligació de complir amb les restriccions de la pandèmia, els Cants per la Llibertat se celebren al Raval de Montserrat cada dia des del 14 de novembre de 2017 per reivindicar la llibertat dels presos independentistes.