Josep Rull sortirà de la presó per treballar a MútuaTerrassa i fer voluntariat a Terrassa

Josep Rull podrà sortir de la presó per anar a treballar i realitzar tasques de voluntariat. La Junta de Tractament de Lledoners ha aprovat aquesta tarda que tant el polític terrassenc com Jordi Turull s’acullin a l’article 100.2 del reglament penitenciari. Els dos exconsellers podran sortir del centre dotze hores al dia, cinc dies a la setmana. Rull i Turull eren els dos únics presos condemnats pel Suprem en el judici del procés que faltaven per acollir-se a aquesta flexibilització del règim penitenciari.

Segons un comunicat emès per MútuaTerrassa aquest dijous a la tarda, Josep Rull s’incorporarà als Serveis Corporatius de MútuaTerrassa, on formarà part de l’equip de professionals de l’Assessoria Jurídica de l’entitat. La incorporació de Josep Rull a l’equip humà de MútuaTerrassa, exposa l’entitat, es realitza “amb l’objectiu de reforçar l’Assessoria legal general de l’entitat, específicament en els àmbits relacionats amb economia circular, eficiència energètica i sostenibilitat”. En el mateix comunicat, es confirma que el servei de voluntariat que farà l’exconseller terrassenc serà en una entitat aliena a MútuaTerrassa.

Josep Rull va ser condemnat a deu anys i sis mesos de presó per sedició, alhora que estarà totalment inhabilitat per a la política durant aquest mateix període.