Josep Salvador posa punt final a 21 anys de responsable mèdic de la Federació Espanyola de Patinatge

El doctor terrassenc Josep Salvador ha finalitzat la seva etapa com a màxim responsable dels serveis mèdics de la Federació Espanyola de Patinatge (RFEP), després de 21 anys, segons ha fet oficial l’ens federatiu. Molt vinculat al món de l’hoquei patins, ha estat una peça clau en els més de 20 títols aconseguits per la selecció espanyola masculina i femenina, entre ells diferents Campionats del Món i d’Europa.

La vinculació de Salvador, però, va més enllà de l’hoquei patins i és un referent dins de l’esport terrassenc. Va ser metge oficial dels Jocs Olímpics del 1992 i ha treballat amb altres entitats esportives locals com el CN Terrassa, l’Atlètic Terrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, així com amb la Federació Espanyola d’Hoquei (RFEH).

En declaracions a la pàgina web de la RFEP, el Dr. Salvador ha fet una valoració de la seva etapa al capdavant del serveis mèdics de la Federació de Patinatge: “Tinc molt bons records d’aquests anys i si he estat tant de temps és perquè m’he trobat molt bé. He tingut la sort d’envoltar-me d’un gran equip de fisioterapeutes i metges que han funcionat molt bé”.

L’any 2018 Josep Salvador va rebre la insígnia d’or de la RFEP en reconeixement a la seva trajectòria esportiva com a responsable mèdic de la Federació.

Font imatge: Luis Velasco (RFEP)