Marc Vicente

Josu, Marc Vicente i Albelda, baixes al Terrassa FC

El Terrassa FC ha fet oficials aquest divendres tres baixes. Són el mitja punta i tercer capità de l’equip, Josu, que no formarà part del conjunt, després de dues temporades consecutives al Terrassa.  El ‘22’ del Terrassa ha disputat aquesta última temporada un total de 2.021 minuts de lliga en 28 partits i ha signat tres dianes. L’anterior, el mitja punta barceloní va jugar 1.967 minuts en 24 matxs i va anotar dues dianes. Incorporat a les files del Terrassa el 13 d’agost de 2020, Josu va aterrar al club provinent de la UE Sant Andreu. Amb anterioritat va jugar al FC Vilafranca, al CE Júpiter, al Cerdanyola FC, al CD Masnou i al primer equip i les categories inferiors del CE Europa.

Tampoc continuarà Marc Vicente, el defensa, que va fitxar pel club el 16 de juliol de 2021 provinent del CD Barco, causa baixa i no formarà part del conjunt terrassista 22/23 de la propera temporada a Segona RFEF després de 307 minuts en 13 partits.

Finalment el club ha anunciat que també causa baixa el migcampista Pau Jiménez Albelda, que es va convertir en jugador del Terrassa al mercat d’hivern, el 31 de gener de 2021, tot i que durant les setmanes prèvies a aquell dia ja formava part de les sessions d’entrenament de l’equip. El jugador no ha pogut disposar de cap minut a la lliga.

Marc Vicente

[Font imatge: Terrassa FC]

Albelda

[Font imatge: Terrassa FC]