Jovent Republicà demana servei de tren nocturn per les festes majors de Terrassa, Rubí i Sant Cugat

Les festes majors de Terrassa, Rubí i Sant Cugat comparteixen dates aquest any, al cap de setmana del 29 de juny a l’1 de juliol. Jovent Republicà vol facilitar la mobilitat entre els tres municipis especialment les nits de festa i concerts i evitar que s’agafi el cotxe. Per això demanarà a Ferrocarrils de la Generalitat que, aquell cap de setmana, prolongui el servei entre Terrassa i Sant Cugat, durant tota la nit com ja fa amb les línies del Metro del Vallès per Cap d’Any o les Festes de la Mercè.

Esquerra Republicana durà la proposta de la seva joventut als plens de maig dels tres municipis. Actualment els darrers trens de la nit surten entre la 1 i les 2 i els primer de l’endemà entre les 5 i les 6. La proposta dels republicans passa per mantenir ininterromput el servei durant tota la nit, amb la freqüència que fixin els tècnics de l’operador ferroviari.

En el cas de Terrassa la proposta dels republicans inclou impulsar un autobús llançadora durant tota la nit que connecti el parc dels catalans amb l’espai del Jove, a la zona sud del Parc de Vallparadis.

Els republicans confien que la proposta de mantenir de nit el servei dels Ferrocarrils per Festa Major tiri endavant als plens de Terrassa, Rubí i Sant Cugat per poder-la defensar amb més força.