4

Jovent Republicà escull Alex Aranda com a candidat per formar part de la llista d’ERC

Alex Aranda i Colorado ha estat escollit per l’assemblea local del Jovent Republicà de Terrassa com a candidat per les pròximes eleccions municipals, dins de la candidatura d’Esquerra Republicana. Enguany ha estat l’encarregat de representar el Jovent Republicà en els actes amb motiu de la Diada, així com de la commemoració dels fets de 1713.  L’ofrena tradicional d’Esquerra Republicana i Jovent Republicà es duu a terme cada any abans de l’acte institucional al monument “Al Vent”, obra d’Albert Novellón.

L’alcaldable Ona Martínez i el candidat de les joventuts del partit, Alex Aranda, han estat els encarregats de fer els parlaments amb motiu de la celebració de la Diada de Catalunya. Han reivindicat la construcció de la República catalana des del carrer, dia a dia, i de la mà de les persones, amigues i ciutadanes de Terrassa. Han destacat la necessitat de mirar cap al futur, sense oblidar que cal fer memòria i treballar cada dia per fer de Terrassa i del país un lloc on tothom hi visqui millor.

Pel que fa als joves, s’han fet paleses les dificultats que afronten a l’hora de desenvolupar el seu projecte de vida. Han destacat el republicanisme d’esquerres, ecologista i feminista, com el punt de partida des del qual cal construir les polítiques que permetin a la joventut emancipar-se. Una societat més justa, més conscient, feminista i ecologista és l’ojectiu dels republicans per aquest nou curs polític.

 

4 6