Joves europeus participen de la mà d’El Corralito en el projecte artístic ‘Art it out’

El Centre de Creació Artística El Corralito acull aquesta setmana una quinzena de nois i noies de Romania, Lituània, Grècia, Polònia i l’àrea de Barcelona en el marc del projecte internacional ART IT OUT. Aquesta iniciativa està subvencionada pel programa Erasmus+ de la Unió Europea.

Foto Art It Out El Corralito 1

Durant 5 dies fan formacions d’art en temes de fotografia experimental i alternativa, muralisme i circ. L’objectiu és desenvolupar noves competències i poder aplicar-les en el treball amb joves. Precisament aquest dijous s’han centrat en pintar un mur. Primer han fet la part teòrica, amb explicacions i exemples pràctics. Posteriorment han pogut plasmar la seva creació amb pintura plàstica, una obra que quedarà a les instal·lacions del Corralito.

Foto Art It Out El Corralito 2

El Corralito és una comunitat de joves creatius que desenvolupen projectes en l’àmbit de l’art i la cultura des del 2015. El seu projecte es basa en facilitar la participació col·lectiva entre diferents artistes, per enfortir el teixit cultural i així transformar també les dinàmiques socials.