Joves Juristes organitza de forma virtual la seva escola de pràctica jurídica

Joves Juristes, entitat terrassenca sense ànim de lucre, ha adaptat al format on-line el seu campus ‘Law Practice School’. Aquesta formació s’havia fet presencialment a la ciutat, fins l’aparició de la Covid 19, amb l’assistència de centenars d’estudiants d’arreu del país.

Es tracta d’una iniciativa que en els últims 3 anys s’ha dedicat a vetllar per apropar als joves juristes a la realitat del seu futur professional.

Aquest campus és l’únic en tot el país que permet als joves que encara no estan graduats participar en el seu primer judici, mediació o jornada de feina en una gran firma del sector. Tot plegat amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa i l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa.

La ‘Law Practice School’ s’ha pogut adaptar a la nova situació a través de col·laboracions estratègiques com la de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i la de Mutualidad de la Abogacía. D’aquesta manera, s’ha pogut posar en marxa un campus completament online i amb horaris i dates 100% flexibles com exigeix la situació. L’objectiu ha estat continuar proporcionant a l’alumnat una experiència única de d’autodescobriment professional i personal.

A més, per primera vegada compta amb classes d’influencers com @JuristaEnloquecido_Oficial o @AndreaMendiola_ i, fins i tot, els primers judicis virtuals de tot Espanya.