Joves promeses i artistes internacionals protagonitzen la nova edició del Jazz a prop

El proper 25 de gener comença la 23a edició del cicle Jazz a prop que s’allargarà fins al 7 de març. L’Associació de Músics de Jazz de Terrassa, MuJazzT, ha programat un total de 8 concerts gratuïts en diferents espais de la ciutat que intercalen joves valors com Anna Jané  o Gemma Plans i el seu quintet amb figures d’una dilatada trajectòria a nivell nacional i internacional. 

Aquest cicle impulsat per l’Ajuntament vol donar protagonisme a aquest estil musical estretament vinculat a Terrassa.

El primer concert s’ha programat el dissabte 25 de gener a les onze del matí, al Mercat de Sant Pere, i anirà a càrrec de Casi el mejor trio de tu vida, una formació que barreja diferents estils musicals amb bases de jazz dixieland. 

El mateix dissabte a les vuit de la tarda, el Centre Cívic Municipal Francesc Macià acollirà el concert de The Newbop Jazz Sextet, una formació que compta amb sis músics de llarga trajectòria que presentaran una actuació amb una àmplia gamma d’estils, des del funky al swing passant pel latin jazz. 

Dissabte 1 de febrer a les vuit de la tarda el Centre Cívic Municipal Maria Aurèlia Capmany serà l’escenari de l’actuació d’Al·lana, una formació que proposa un viatge a través de diversos estils com el jazz, el pop, el folklore o la creació de temes propis. 

Dissabte 8 de febrer a les vuit de la tarda, al Centre Cívic Municipal Montserrat Roig serà el torn del concert de Mar Vilaseca Trio Feat, que oferirà un repertori molt influenciat pel jazz però amb pinzellades de gospel o soul. 

El divendres 14 de febrer a les set de la tarda, al Centre Cívic Municipal Alcalde Morera està programada l’actuació de Jim Snidero Quartet, reconegut com un dels millors músics de jazz de la seva generació, acompanyat en aquesta ocasió per Jordi Farrés, Ignasi González i Roger Gutiérrez. 

Dissabte 29 de febrer a les vuit de la tarda, els Gili – Romani Hot Jazz Cats portaran el seu jazz clàssic al Casal Cívic de Sant Pere.  

Dissabte 7 de març, a les 11 del matí al Mercat de la Independència, es podrà gaudir de l’actuació dels Dixy Fly Fish, un quintet que interpreta l’estil dixieland de forma molt particular i és que barregen estils com el swing, el pop o el rock and roll. 

El 7 de març es posarà punt final al cicle al Casal de Can Boada amb l’actuació de Gemma Plans Quintet. Un concert on la vocalista terrassenca presentarà el seu nou projecte musical.