Juan Diego Botto portarà el seu Lorca al Teatre Principal

La Temporada municipal de Teatre de Terrassa per a aquesta tardor oferirà una desena de propostes entre el 4 d’octubre i el 14 de desembre. Mantindrà la seva aposta per oferir una programació àmplia, diversa, atractiva, accessible i pensada per atraure tota mena de públic. Inclurà teatre, projeccions i un taller per acostar els infants a la crítica teatral.

La programació de tardor s’iniciarà el proper 4 d’octubre amb la representació de l’obra “Circografía de una travesti” al Teatre Alegria i a càrrec de la companyia Victoria Sickness. Un espectacle de circ que inclou música en directe, acrobàcia, text i projeccions.

El 13 de novembre, al Teatre Principal, es podrà veure l’obra “Èxit. Through the gift shop”, una coproducció de Carla Rovira i Terrassa Arts Escèniques, Ajuntament de Lloret de Mar i FiraTàrrega.

La programació de tardor continuarà el 20 de novembre al Teatre Principal amb la representació de “Una noche sin luna”, escrita i protagonitzada per l’actor Juan Diego-Botto basada en textos de Federico García Lorca.

El 3 de desembre, dues de les còmiques més reconegudes de Catalunya, Judit Martín i Alba Florejachs, portaran el seu espectacle “Pongo” al Teatre Alegria.

D’altra banda, Terrassa acollirà enguany algunes de les activitats previstes dins la celebració de la VI Trobada Internacional d’Arts Vives AM22, que se celebrarà entre el 21 de novembre i el 14 de desembre. En el marc d’aquesta trobada, el Teatre Principal de Terrassa acollirà dos espectacles de dansa: “Kolochi Baw” d’Aïda Colmenero Dïaz, el 10 de desembre, i l’estrena mundial de la darrera creació del coreògraf i ballarí Oulouy, el 14 de desembre.

També hi haurà una programació familiar, amb espectacles de titelles i teatre de paper.

La venda d’entrades per a la temporada de teatre d’aquesta tardor s’inicia l’1 d’agost i les localitats es podran adquirir en línia i presencialment a la Casa Soler i Palet o a les taquilles dels teatres el mateix dia de la representació.