Juanjo García: “Després de la pandèmia, jugar un partit a porta tancada diu molt del Girona”

Minuts abans de les set de la tarda les cues per accedir a l’Estadi Olímpic eren ben presents. El Terrassa FC havia decretat entrada gratuïta per a un partit transcendental per les seves aspiracions d’ascens i volia que el màxim d’aficionats donessin suport a l’equip. Tot i així, per protocol Covid, només 1.000 persones podien accedir al recinte.

El club havia obert diferents accessos per evitar aglomeracions. No s’havia de retirar entrada, però a tothom se li prenia la temperatura i s’havia de netejar les mans amb gel hidroalcohòlic. La distància de seguretat, més difícil de mantenir segons la zona de la graderia. A la llotja, a més de les directives i representants de la Federació Catalana, autoritats del consistori, amb l’alcalde Jordi Ballart, i el conseller d’Interior en funcions, l’egarenc Miquel Sàmper.

Aplaudiments a la sortida dels jugadors del Terrassa i xiulets per als de Girona. Hores abans es coneixia la notícia que el partit de diumenge a Riudarenes es jugaria a porta tancada, tot i que la polèmica durava des de fa setmanes, quan es va ajornar el partit per un positiu en les files gironines. El tècnic visitant, en roda de premsa, ha trencat el silenci d’aquests dies.

Jugades polèmiques i tensió en un partit en el qual l’àrbitre, Marcos Fernández Quintero, ha mostrat deu targetes grogues. S’acaba el partit i els dos equips acaben exhausts sobre el terreny de joc. Diumenge nou duel en un escenari on els aficionats del Terrassa no podran entrar. Després de més d’una dècada a Tercera, el Terrassa està molt a prop d’abandonar aquesta categoria.

Grans cues per accedir aquest dimecres a l’Olímpic

Autoritats a la llotja, amb Jordi Ballart i Miquel Sàmper

Un miler d’aficionats han presenciat el partit

La Penya Torrente Colorao ha celebrat l’empat amb focs artificials i bengales