Juanjo García, destituït com a entrenador del Terrassa FC

Juanjo García ha deixat de ser l’entrenador del Terrassa FC. El club terrassista ho ha fet oficial aquest dimarts al matí en un comunicat, en el qual li vol agrair “el treball, l’esforç i la implicació durant aquests mesos al capdavant del primer equip” i li desitja “el millor en el seu futur personal i esportiu”. Ja s’està treballant en la contractació d’un nou inquilí per a la banqueta.

Tot i tenir un any més de contracte i comptar amb l’aval del president, Jordi Cuesta, que l’havia ratificat en el càrrec, l’eliminació en les semifinals del play-off contra la UE Sant Andreu i un entorn que no volia la continuïtat del tècnic barceloní han precipitat la seva destitució. De fet, ja va ser qüestionat quan es va fer oficial a l’abril que seria el nou Mànager General del CE Júpiter, equip amb qui el ja extècnic del Terrassa FC té una important vinculació emocional.

Juanjo García va arribar al desembre per substituir Xevi Molist, que també va ser destituït pels mals resultats que va encadenar l’equip. La seva missió era assolir l’ascens a la nova Segona Divisió RFEF, objectiu que, a falta de confirmació oficial per part de la Federació Espanyola, s’ha aconseguit per la vinculació del Vilafranca amb el Lleida Esportiu.