Juanjo García: “No vaig dubtar, perquè ningú rebutjaria una oferta com la del Terrassa FC”

Juan José García Yepes ja exerceix com a entrenador del Terrassa FC, en substitució de Xevi Molist. Aquest dimarts ha estat un dia frenètic per aquest tècnic barceloní de 48 anys, que tornarà a dirigir la banqueta d’un primer equip després de la seva darrera experiència amb el CF Badalona a Segona “B” la temporada 2018-19.

De fet Juanjo García encara es fa creus, perquè no s’esperava acomiadar l’any portant un equip de Tercera. Tot i que els últims resultats de l’equip han desencadenat en la destitució de Molist, el nou tècnic del Terrassa accepta el repte, conscient de l’exigència que marca el club.

Després d’atendre els mitjans de comunicació i tancar els darrers serrells del seu contracte, que s’allargarà més enllà d’aquesta temporada, el nou inquilí de la banqueta terrassista ja s’ha posat a treballar amb la plantilla.

Juanjo García no ve sol, perquè comptarà amb un nou ajudant (es coneixèra en les properes hores), en desvincular-se Albert González, i també amb un psicòleg, Yago Fernández, una figura habitual en les seves aventures a les banquetes. La resta de l’staff tècnic seguirà sent l’actual.

De moment, però, l’entrenador barceloní compaginarà el seu rol com a tècnic del primer equip del Terrassa amb la seva feina com a director esportiu del futbol base del Badalona.

El japonès Akito ha estat un dels primers jugadors en saludar el nou tècnic

Juanjo García, amb l’equipació del Terrassa FC, al costat del qui podria ser el seu nou ajudant