Juanjo García, nou entrenador del Terrassa FC

Tal i com era de preveure, Juanjo García s’ha convertit en nou entrenador del Terrassa FC en substitució de Xevi Molist. El club egarenc ha fet oficial la contractació del tècnic barceloní, que aquest dimarts al vespre dirigirà el seu primer entrenament a l’Estadi Olímpic.

Juanjo García Yepes, de 48 anys, té la temporada 2018-2019 la seva darrera experiència a les banquetes, quan es va fer càrrec del CF Badalona de la Segona Divisió “B”. Va substituir Ramon Maria Calderé quan el quadre escapulat es trobava en zona de descens per finalitzar la lliga, quatre mesos més tard, en la sisena plaça.

Juanjo García, però, va ser tot una institució al CE Júpiter, on va ser el tècnic del primer equip durant nou temporades en les quals va aconseguir quatre ascensos consecutius, de Primera Regional fins a Tercera Divisió. Amb anterioritat, va dirigir el CE Pubillas Casas i durant quinze anys va ser entrenador a les categories inferiors de la UDA Gramenet, el CF Damm i la UE Sant Ildefons.

Amb Juanjo García arribarà un nou ajudant, ja que Albert González no continua. Sí segueix la resta de l’staff tècnic: el preparador físic Moisés Falces, el fisioterapeuta Mike Molina, l’entrenador de porters Miguel Ángel Álvarez, el delegat Àngel González i l’encarregat de material, Pepe Mármol.