Judith Panicello, procedent del CE Mediterrani, tercer fitxatge del CN Terrassa

Tercera cara nova per a l’equip femení de waterpolo del CN Terrassa 2018-2019. Després de les altes de Claudia Abad i de Blanca Goset, el conjunt de Xavi Pérez comptarà amb una altra incorporació per a la propera campanya, Judith Panicello, una waterpolista de 21 anys que ha desenvolupat tota al seva carrera esportiva al CE Mediterrani.

El tècnic egarenc descriu Panicello com una jugadora “amb molta capacitat d’anotació”, que sobresurt per la seva velocitat en la sortida al contracop. “És un aspecte del joc en el qual volem incidir, volem convertir-nos en un equip encara més ràpid. Ja ho hem treballat aquest any, però amb les noves incorporacions hi aprofundirem”. Pérez afegeix que la barcelonina “té un bon llançament en atac estàtic, virtut que podrem aprofitar en les accions en superioritat numèrica. És una jugadora de perfil ofensiu que sap sacrificar-se també en tasques defensives”.

Per la seva banda, Panicello es mostra il·lusionada per començar aquesta nova etapa. “M’ha agradat molt el plantejament d’equip que m’ha fet el Xavi i la filosofia de club. Em considero una jugadora ambiciosa i he vist ambició en el projecte, cosa que m’ha acabat de decidir. Crec que era la millor opció per a mi ara mateix perquè suposa un salt endavant”. La waterpolista barcelonina, que juga pel lateral i l’extrem esquerre, per les posicions quatre i cinc, reconeix tenir el gol entre cella i cella i assenyala la velocitat com un dels seus punts forts. “Intento aportar el meu gra de sorra per tal de millorar el conjunt”. Panicello confessa que el fet que la seva amiga i companya al Mediterrani Blanca Goset hagi fet el mateix pas ha suposat un incentiu més. “Sé que arribo a un vestidor molt unit que cuida molt bé a les jugadores que arribem de fora”.

Un producte de la pedrera del CE Mediterrani

Judith Panicello Sanz va néixer a Barcelona el 21 de juny de 1997. La seva trajectòria esportiva es limita al CE Mediterrani, club en què va entrar de ben petita. Estava predestinada a jugar al waterpolo, atès que procedeix d’una nissaga de waterpolistes. Amb el conjunt del barri de Sants, i entre d’altres fites, va proclamar-se campiona d’Espanya cadet i juvenil. Va debutar amb l’equip absolut a Divisió d’Honor la temporada 2013-2014. En aquestes cinc temporades, la millor posició a la màxima categoria ha estat el tercer lloc. La campanya 2016-2017 va ser la novena màxima anotadora de la lliga amb 46 dianes. La darrera temporada va patir una lesió que li va impedir repetir aquest registre.

Sota les ordres de Xavi Pérez, l’estiu passat va formar part de la preselecció que va preparar el Campionat del Món Júnior que va celebrar-se a Volos (Grècia), malgrat que finalment no va estar entre les tretze escollides.