Jose Antonio Ruiz

Juli García, nova responsable de l’àrea femenina del Terrassa FC

El Terrassa FC ha fet oficial la nova responsable de la parcel·la femenina del club. Es tracta de la barcelonina Juli García, que desenvoluparà paral·lelament les tasques de coordinadora i entrenadora del primer equip a Preferent. L’anunci arriba la setmana en la qual s’ha conegut la baixa d’Ezequiel Segura i, aquest mateix dijous, la de Jose Antonio Ruiz, el tècnic del sènior “A” aquesta temporada.

Juli García Villar, que al juliol complirà 34 anys, és graduada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Màster en Preparació Física, prevenció i recuperació de lesions al futbol. A més és especialista universitària en coaching esportiu, té el nivell III en futbol i és professora de la Federació Catalana de Futbol (FCF).

A les banquetes, la barcelonina té una àmplia experiència com a entrenadora en equips com el RCD Espanyol, el CE Seagull, la Fundació Marcet, el CF Damm i el CF Montañesa, entre d’altres. Ja té ordres clares de fer pujar el primer equip a la categoria nacional, després del fracàs d’aquesta temporada, així com de potenciar els equips de les categories inferiors. En els propers dies, el Terrassa FC anunciarà la resta de l’staff tècnic.

Jose Antonio Ruiz

Jose Antonio Ruiz ha dirigit el Terrassa FC aquesta temporada