Junts critica la gestió de l’ampliació de l’àrea de vianants

Junts per Terrassa aposta per una mobilitat segura, saludable i sostenible per contribuir al seu objectiu de fer de Terrassa la capital de la qualitat de vida. Per això critica la improvisació de l’equip de govern en l’ampliació de les àrees de vianants que centrifuga la contaminació i no té en compte ni el comerç, ni la distribució.

Entre d’altres propostes i pel que fa a la mobilitat interna, Junts planteja una mini central logística per a la gestió de les mercaderies de l’àrea de vianants, un microbús no contaminant com a alternativa al vehicle privat pel centre i actualitzar i millorar la senyalització amb els últims canvis i fer-los entenedors.

Com a exemple, Junts denuncia el caos circulatori de la plaça del Doré o la dificultat informativa per accedir a l’aparcament de la plaça Vella. També el volum de trànsit que amb la vianantització ha augmentat als carrers Galileu, Arquimedes, Topete o Mas Adei.

Pel que fa a la mobilitat amb la comarca, Junts aposta per la ronda del Vallès per connectar amb Sabadell, fer un corredor ferroviari de mercaderies com contempla el Pla Específic de Mobilitat del Vallès i renovar el Pla de Mobilitat Local amb la participació de tots els sectors implicats.