Junts denuncia poc manteniment a l’avinguda del Vallès, on van creixent males herbes

Junts per Terrassa denuncia el poc manteniment de l’avinguda del Vallès i la presència de males herbes als embornals. Considera que no dignifica gens l’entrada a la ciutat per aquesta gran via, que fa que la primera imatge que es té Terrassa no és agradable.

Segons la formació el mal estat es fa encara més visible a la zona sud de l’avinguda, on no hi ha habitatges propers. La situació, asseguren, no beneficia gens la instal·lació de noves empreses als polígons de la zona.

Junts diu no estar en contra del creixement d’aquest tipus d’herbes espontànies però sí que demana que hi siguin de manera controlada, sanejada i sense envair espais de circulació o pel vianant. Segons la formació, l’Ajuntament només neteja els embornals cada cinc o sis anys.

Per la portaveu del grup, Meritxell Lluís, l’estat de l’avinguda del Vallès no casa amb l’objectiu de Revolució Verda.

Tot i centrar-se en l’avinguda del Vallès, Junts també denuncia el mal estat, menys acusat diuen, d’una altra entrada a la ciutat, la de la Rambleta del Pare Alegre.

El manteniment urbà i la neteja seran uns dels principals eixos de Junts de cara a les municipals de l’any que ve. La formació estudia treballar alguna proposta urbanística per l’avinguda del Vallès.