Junts per Terrassa critica el Govern per actuar a “cops de titular”

Junts per Terrassa enceta el curs polític amb dures crítiques a l’Equip de Govern pel seu funcionament a «cop de titulars de premsa» i poques concrecions en estudis i projectes. La formació critica la política de concessions de l’Ajuntament prenent d’exemple la del servei de menjador escolar, en pròrroga forçosa a causa de la imputació del concurs.

Per això reclamen més rigor en l’anàlisi dels serveis que dóna l’Ajuntament i quin és el règim més adient perquè arribin millor al ciutadà. Junts per Terrassa critica la mal anunciada congelació d’impostos i denuncia la incapacitat de posar en marxa el fraccionament dels tributs municipals tal i com van impulsar en una proposta aprovada pel ple.

Els nacionalistes també consideren que els actes institucionals per commemorar l’11 de setembre no van estar a l’alçada per commemorar la Diada Nacional de Catalunya. Segons la formació, d’altres aspectes a millorar, just a mitjans de mandat, fan referència a la mobilitat, a l’incivisme, al comerç o a l’oferta i protecció de l’anomenada Ciutat Universitària. I mantenen la mà estesa per col·laborar i millorar diversos aspectes de la ciutat.