Junts per Terrassa es retira del Pacte de Ciutat

Junts per Terrassa es retira del Pacte de Ciutat fins que no es donin les condicions de diàleg sincer i col·laboració. Aquest dimarts a la tarda ja no assistirà a la reunió prevista, segons ha assenyalat el Grup Municipal en un comunicat que acaba de fer oficial.

En el mateix s’assenyala que “la decisió s’ha pres arran de les informacions aparegudes aquestes últimes hores en alguns mitjans de comunicació. Ahir, en roda de premsa, demanàvem responsabilitat de totes les parts per crear un clima de treball de confiança i respecte. Malauradament, lluny de solucionar-se, la picabaralla entre Tot per Terrassa i el PSC s’ha instal·lat en el terreny personal i això és molt perillós”.

La portaveu de Junts per Terrassa, Meritxell Lluís, ha precisat que “la ciutat no es mereix aquest espectacle i, des del nostre Grup, seguirem treballant i fent propostes per sortir de la crisi derivada per la Covid-19. L’emergència sanitària ha deixat pas a una emergència social i econòmica i la ciutadania ens reclama que ens deixem de picabaralles i unim esforços”.

La nota afegeix que el “nostre compromís és amb la ciutat i esperem poder retornar a la taula del Pacte el més aviat possible. Malauradament, ara no es donen les condicions per fer-ho”.