Junts Per Terrassa inaugura el nou local de la Rasa amb la presència de Jordi Turull i Laura Borràs

Laura Borràs i Jordi Turull han estat aquest dissabte a Terrassa per inaugurar, de manera conjunta amb la candidata a l’alcaldia per part de Junts per Terrassa Meritxell Lluís, el nou local que estrena el partit egarenc al carrer de la Rasa, a tocar amb la plaça del Vapor Ventalló.

Abans d’obrir les portes als militants i simpatitzants de partit hi ha hagut parlaments de dos pesos importants de Junts Per Catalunya, que han recolzat la candidatura de Lluís de cara a les properes eleccions municipals del maig. Perseverança i «fer país» han estat dos dels temes que han tingut més protagonisme durant els discursos.

Meritxell Lluís, Diplomada en Gestió d’Administració Pública i en Ciències Polítiques, és la persona que encapçala la llista de Junts. El programa electoral, segons Lluís, es basa en quatre clars pilars.

Un cop acabats els parlaments el públic ha pogut visitar el local. Un espai petit inaugurat aquest cap de setmana que serà el centre d’operacions durant la campanya política dels propers mesos i que espera viure una celebració important el proper diumenge 28 de maig.