Junts per Terrassa presenta 11 esmenes als pressupostos

Junts per Terrassa votarà negativament als pressupostos municipals perquè consideren que les seves prioritats per la ciutat no coincideixen amb les de l’Equip de Govern. Per això presentaran 11 esmenes que si s’acceptessin podrien fer canviar el sentit del seu vot i decantar-se per l’abstenció. De les 11 esmenes, referents a l’urbanisme, l’economia o el patrimoni, moltes ja s’han aprovat com a propostes de resolució tot i que no han tirat endavant, algunes de les quals justament per falta de pressupost.

Junts reclama obrir partides pressupostàries per un servei de reutilització d’objectes de la deixalleria o per la redacció d’un pla per millorar el paviment a la zona de vianants. També vol diners perquè s’estudiï implantar un minibus a l’àrea vianantitzada o per acollir un mercadal a la Rambla.

Estudiar un nou recinte firal, arrenjar la depuradora del Passeig o millorar el patrimoni com el pont de Sant Pere o l’amfiteatre del Parc de Sant Jordi, completen els projectes que Junts per Terrassa proposa incloure en els pressupostos que s’aprovaran en el ple de divendres.