Junts per Terrassa presenta més de 20 esmenes locals als Pressupostos Generals de l’Estat

Junts per Catalunya rebutja frontalment el què consideren un canvi de nom al delicte de Sedició perquè diuen que la mobilització generalitzada del 2017 a Catalunya, s’ha d’emmarcar en la llibertat d’expressió i en la lluita d’un país per la seva llibertat. La portaveu de Junts al Congrés ha presentat aquest divendres les principals esmenes que la formació porta als Pressupostos Generals de l’Estat.

Des de Terrassa es reclama més inversions de l’Estat a Catalunya, en la línia que ja han tramitat a través de diverses propostes de resolució a l’Ajuntament. En concret Junts recorda a l’Estat el compromís de construir la nova estació de Can Boada, l’adeqüació de l’entorn de les vies i la inversió per millorar l’accessibilitat i senyalització de la línia de Rodalies. Pel què fa la Ronda Nord, l’antic quart cinturó, Junts reclama ara a la Generalilat que aprofiti per dibuixar el projecte que ha de completar la via fins a Sabadell i Castellar.

D’altres esmenes reclamen partides pressupostàries per a la rehabilitació de les Masies de Can Parellada i Can Casanovas, un pla especial pel manteniment del patrimoni verd de la ciutat i completar la rehabilitació de la Masia Freixa o la museització de la Seu d’Ègara, entre d’altres propostes per Terrassa.