Junts per Terrassa presenta tres propostes d’acords de junta de portaveus al ple de juny

El Grup Municipal de Junts per Terrassa demanarà al ple de juny que totes les banderes puguin hissar-se a la façana de l’Ajuntament. La formació creu que els principis de neutralitat i neutralització no són sinònims i que una part de l’Estat espanyol i una part dels seus tribunals volen convertir l’espai públic en un monopoli de la ideologia dominant. Per això, la formació demana a tots els demòcrates que defensin l’espai públic com un reflex de la pluralitat ideològica i de símbols.

És la primera proposta d’acord de junta de portaveus de les 3 que volen elevar a la sessió ordinària d’aquest mes.  La segona vol donar suport al sector turístic reclamant a la Comissió Europea que activi de forma urgent el fons de recuperació econòmica i al govern espanyol que transfereixi els 7.500 milions d’euros provinents d’Europa al sector.

La tercera demana que l’Ajuntament presenti una proposta d’activitats, consensuada amb les universitats i els agents econòmics, que es desenvoluparia en la propera edició del Mobile World Week 2021. Des de fa uns anys, mentre Barcelona és la capital de la telefonia mòbil, la Generalitat proposa que altres poblacions catalanes programin activitats que reflexionin sobre l’impacte de la tecnologia en la societat. Junts vol que l’any que ve Terrassa en sigui una d’elles.