Junts per Terrassa presenta una trentena d’esmenes als PGE

Junts per Catalunya presentarà una esmena a la totalitat al projecte de pressupostos generals de l’Estat presentat pel Govern de coalició de Madrid, per no complir ni amb les espectatives polítiques, ni en les econòmiques que necessita Catalunya. El diputat al Congrés Jaume-Alonso Cuevillas considera que les xifres de l’Estat ni reconeixen l’anormalitat política a Catalunya, amb polítics a la presó o a l’exili, ni les econòmiques amb inversions que mai s’acaben de complir.

Per això des de Junts per Terrassa es presenten una trentena d’esmenes entre les que destaquen les inversions en Rodalies i l’acabament de la B-40. Des de Terrassa es denunica que dels 4.000 milions de pressupost per a Rodalies només se n’ha executat el 14 per cent. Per això Junts per Terrassa reclama la construcció de la nova estació a Can Boada-La Maurina i l’execució de la B-40 fins a completar el projecte a Granollers.

D’altres esmenes fan referència a l’Anella Verda, la rehabilitació de les masies de Can Parellada i Can Casanovas o reclama partides per a la Masia Freixa, el Museu de la Ciència o l’elaboració d’un nou Pla de patrimoni històric, arquitectònic i ambiental per la ciutat.