Junts per Terrassa qualifica de “presa de pèl” el Programa de Govern

Junts per Terrassa critica el Programa de Govern de Tot per Terrassa i Esquerra Republicana perquè considera que només és una declaració d’intencions, sense objectius, ni prioritats, sense terminis, ni valoracions econòmiques. La formació qualifica la proposta de “presa de pèl” que no dóna cap pista sobre l’anunciat canvi a la ciutat i que no és una nova política sinó la política més antiga de deixar les grans decisions per al futur.

Com a exemple els nacionalistes critiquen els plans d’impuls al petit comerç o a la indústria a la B-40, sense cap bonificació als impostos ni atractiu per incentivar les empreses a instal•lar-s’hi. Junts per Terrassa que han lamentat les víctimes dels aiguats d’aquest dimarts i la pèrdua de qualitat de vida a causa de les mobilitzacions per la Sentència, han criticat l’actitud de l’alcalde per no haver cessat l’activitat política i alabar els anys de democràcia espanyola just després de fer-se pública la Sentència.

D’altra banda Junts per Terrassa presentarà una moció conjunta amb la resta d’equips de l’oposició per promoure un concurs d’idees que determini el futur ús de l’aparcament soterrat del Portal de Sant Roc. Amb Esquerra presentaran una condemna a la Sentència del Tribunal Suprem i en contra de tot tipus de violència. Finalment entraran dues propostes més, l’una per donar a conèixer el nou reglament de participació ciutadana i una altra per fomentar la reutilització del material en bon estat que hi ha a les deixalleries.