Junts per Terrassa reclama arreglar el paviment de la zona de vianants del centre

Junts per Terrassa presentarà tres propostes de resolució perquè el plenari d’aquet mes les voti favorablement. La primera fa referència a l’estat actual de molts carrers de la zona vianantitzada del centre de la ciutat, amb llambordes aixecades, d’altres que es mouen i un mal estat en general del paviment. La formació demana un pla integral de millora dels carrers per reparar urgentment l’illa de vianants.

Un pla que es pugui fer extensible a d’altres zones de la ciutat en mal estat i amb l’objectiu d’ampliar les zones per a vianants. La segona moció reclama al Govern de l’Estat que desencalli totes les tramitacions per rebre ajuts socials i que tothom qui hi tingui dret pugui cobrar la prestació social que li correspon el més aviat possible.

Si no és així, Junts per Terrassa proposa fer una bestreta amb l’Ajuntament o que es promoguin microcrèdits, tal i com han fet d’altres consistoris, per ajudar a les famílies a tirar endavant. Finalment la tercera proposta reclama ampliar l’horari d’obertura dels jardins de la Casa Alegre. Junts per Terrassa considera que aquest pulmó del centre de la ciutat podria obrir al públic durant més temps si es desvincula dels horaris de la Casa Museu Alegre de Sagrera.